LoveIsMove
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.

MEntiOning of POLI
Saturday, July 20, 2013 | 7:22 PM | 0 cutest
halooo guyssss . whatsappp babeee!
how are you out there ? i supposely bg salam la dulu kan ?
Assalamualaikum . okey !
firstly aku nak bgtau aku dah pun sambung belajar .
Alhamdulillah . itu la yang diimpikan-impikan oleh setiap graduan lepasaN SPM !
tapi ada yg dapat dan ada yg tak dapat . mungkin rzeki korang yg tak dapat tu lagi besar > INSYALLAH ! :) okey la lets we back to the original story ....
 aku ni lepasan graduan SPM aku sekarang sedang menuntut di
POLITEKNIK PORT DICKSON, Negeri Sembilan.
tapi aku lil bit confuse dengan institut ni ????? mesti korang tertanya kenapa pulakkan ??? hrmmm baiklah . sekarang kau konfuse sama ada ini sebuah institut ke juvana, siap pasang pagar bagai, saman la,tutup bekalan elektrik la ,
mcam kes memaksa budakzz2 yg berumur sekolah rendah haloooo beb aku dh besar la STUDENT IPT la bukan budak sekolah nk buat mcm tu . haishhhh truk la mamcam ni
RULES ALWAYS RULES katanye.
 tp my word OBJECTION STILL OBJECTION > hahahahaha
LETS WE BREAK THE RULES !!!!!!!!!!
 FANTASTIC >>>> Re u join me ???????????
atlast nanti la aku sambung. hhehhehhehe banyak citer la nk di pertengahkan sabar dan tunggu k . salam gudbye dari ruzentunggal :) muwahhhhhhhhhaaaaa
katakan dalam hati buat renungan
Saturday, September 3, 2011 | 10:12 AM | 0 cutest
dear blogger ,

rasanya dah lama tk berblogger , banyak kisah yg telah dilalui.. Saya hairan kenapa la saya tak teringat nk luahkan dalam blog je , tkde la saya pendam ..

perkara pertama

dalam merujuk sesuatu perasaan , tidak mungkin perlu menunjukkan nya , tapi biar la hati kita dan tuhan je yang tahu , segala ketentuan tuhan. pada satu masa , bermula kisah berfacebook. Selalu tgk org cinta facebook means bercinta dgn org di dalam facebook la , haha ... Ok kita sambung , pelik , tp bila kita merasakannya org plak anggap kita pelik hmmm biasa latuh , kata normal kan ???

perkara kedua

ikut perasaan sangant ... Susah-susah !!!!
hmmm , nk buat macam mana , hati aku mudah terpanah ... hahahahaha
aku fikir ini tkdir buat aku mengenali org luar dari jangkaan aku , mungkin , aku tidak kata ianya benar ....
macam-macam gelagat org kat fb nih ..pelbagai godaan dh aku terima , yang peliknya sorang pun aku tk melekat sama ada lelaki mahupun perempuan , mybe belum masa lagi kot . Aku biasa je , bukan bajet tapi aku normal dan simple . SIMPLE BUKAN PIMPLE !!!

perkara ketiga

aku tidak rasa untuk bercinta lagi , ramai yg memikat, mungkin cinta sejati belum ada dihati , harap-harap sesiapa yg menyukai aku tuh pandai2 la memikat hati aku dgn lebih sempurna ... Gunalah cara yang baik dan bukan kasar ...MOga-moga ada jodohnya ...ehheehh

Baiklaha setakata ini dahulu perkongsiannya , i will continue later k . selamat hari raya maaf zahir batin :D
my 2nd original song : mainan remaja
Monday, July 11, 2011 | 7:09 AM | 0 cutest
ramai orang melihat
wataknya yang menawan
menjadi pujaan malaya ...

aku terduduk
mengingatkanmu serta wajahmu
asyik bermain di kepalaku
aku bersiulan
di buaian
menanti hadirnya dirimu...

aku menanti dirinya menerima aku
aku ingin merasai jiwamu memiliki aku
aku rasa engkau ratu dihatiku
aku menanti kamu ...

aku kecewa
aku merana
kerna kau ku lihat
ada wira bersamamu ..

aku hampa kecewa
kerna tiada apa balasan menyulam diriku
buanglah saja
masa ku ini buatmu
yang sekadar
mainan remaja...
my 1st original song : kekasih sandiwara
| 7:07 AM | 0 cutest
detik mu menghadir dalam diriku
aku gelisah
meninginkan dirimu
oh sayang ...
detik menyulam jiwa ku ini
kerna mu selalu berada di sisiku
panahan asmara ...

oh jangan lepaskan diriku
aku hanya mahukan kepastian
oh jangan tinggalkan aku
aku hanya inginkan kesejahteraan

rantai hati membakar diri
saat dikau menggabaikan diriku
aku tahu betapa
sangsi nya aku
yang hanya bermain di maya

hanya sekadar impian ... ( hanya dipinggiran )
hanya sekadar teruja ... ( hanya bermanja )
hanya sekadar terseksa ... ( hanya memaksa )
hanya sekadar aku terleka ....( hanya berkata )

jangan kau tinggalkan aku
jangan kau lupakan aku
mengapa engkau endahkan aku
aku tertanya dalam diriku .....

p/s : luahan perasaan seseorang apabila ego merantai jiwai
by, ruzen hamidon :|
the february come earlier than does !
Tuesday, February 1, 2011 | 4:57 PM | 0 cutest
dear blogger ,

i had succed the old fashion with new contemperory design by my own, i really excited to neil it . So the bomb and superblicious . I suggest in this new month would make me peaceful and more careful. I really pressure with what i had get on last of january, it make me be really crazy and stress with all had happen to me . I wish my dream come true and never ever, be more misunderstanding before u write it on. I wanna celebrate my bufday on last of february < 280295 > with my new special one's, and whole the celebrate together-gether , it will make my birthday as my memorial until my last breath . THE END . >_< superblicious-Gaga
i Made by myself just for U
Saturday, January 8, 2011 | 5:13 PM | 0 cutest


"Love is a temporary madness. It erupts like an earthquake and then subsides. And when it subsides you have to make a decision. You have to work out whether your roots have become so entwined together that it is inconceivable that you should ever part. Because this is what love is. Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the promulgation of promises of eternal passion. That is just being "in love" which any of us can convince ourselves we are. Love itself is what is left over when being in love has burned away, and this is both an art and a fortunate accident. Your mother and I had it, we had roots that grew towards each other underground, and when all the pretty blossoms had fallen from our branches we found that we were one tree and not two."

p/s : made by my self using tissue paper
the Licious morning to be Good
| 4:58 PM | 0 cutest
Monink Blogger ,

How r u today ? Are u fine ?
i'm exactly Fine i hope i can be the happiest person in da world.
SundAY always a gud day for me , very excites to waiting Monday.
Monday always my favourite day .

Let's we talk about the gud day in the morning ;

1- i <3 monink
2- i know morning always got sun
3- the hillarous morning when i drop a cup of tea
4- be the new man of rest my life
5- be happy always deep in my heart
6- non of sadness will be
7- lastly, Superblicious day is MINE....

Older Post